Blogg

Daniela gästbloggar: Syre + Koldioxid = Sant

Du andas in syre och andas ut koldioxid, det tror jag de flesta av oss har koll på. Syre är kroppens räddande ängel och koldoxid är en överlopps slaggprodukt som skall bort från vår kropp så snabbt som möjligt. Är det så? Nja, inte riktigt, eller på riktigt är det inte alls så.

Vårstädning på 14 dagar

För er som inte är insatta i min spännande vardag (enligt någon kanske) så ska jag uppdatera. Jag försöker detoxa 2ggr/år. Vanligen vår och höst. Nu har jag idag sista dagen kvar av en 14 dagar lång kur.

När ordet skola ger dig magont

På torsdagen startar jag en grupp för elever i åk 8-9 i EHS eller Mikaelskolan. Men om du, som inte faller inom dessa ramar, känner att du vill vara med så ska du absolut kontakta mig före torsdagen. Jag har märkt att det mesta brukar lösa sig om man bara försöker.

Andas bättre - Må bättre

Andas bör man annars dör man är ett talesätt vi säkert alla hört många gånger. Javisst, så enkelt är det. Men är då inte ett helt inlägg om andning helt onödigt? När du sitter och läser detta andas du helt utan att du tänker på det. Men den stora frågan är HUR du andas?