Samarbetspartners

Audelina Ahumada

Min uppgift är att vägleda dig till en tillvaro som är i samklang med hela den du är och det du djupast värdesätter. Jag arbetar med dig som vill utveckla din parrelation, och med dig som önskar finna vägen hem till dig själv. Jag ger dig redskap som hjälper dig att avslöja snedvridna trosföreställningar om dig själv, ditt värde och dina möjligheter, och stöder dig att skapa nya handlingsmodeller som tjänar dig och din längtan. Den röda tråden i vårt arbete tillsammans är att locka fram och stärka de sidor av dig själv som alltid står bakom dig, stöder dig och vet vad som är bäst för dig. Så att du kan förhandla dina gränser och hörsamma dina behov. Så att du kan vila i övertygelsen om att du räcker till precis som du är. Så att du kan ge plats för den inre stabilitet och själsstyrka med vilken du kan förverkliga det liv och de relationer som du längtar efter.

Jag tar emot dig i Ekenäs eller online. Mitt sätt att arbeta kännetecknas av en djup förståelse för anknytningsteori och känslocentrerade metoder, och jag integrerar denna kunskap med ett neurobiologiskt perspektiv på hur vi känner, tänker, handlar och kommunicerar. Jag har erfarenhet av att stöda dig som genomlever kris, bär på följderna av trauma eller behöver varsam vägledning i en djupgående förändringsprocess. Jag är utbildad socionom med en magister i folkrätt och människorättsforskning i bagaget, och arbetar dessutom ur min egen erfarenhet av tillfrisknande från utmattning och ohälsa. Du är välkommen att läsa mer om mina tjänster, mina utbildningar och hur jag arbetar på min hemsida.

Coaching 65€ / h
Förfrågningar: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

audelina

Tanja Holmström

I maj 2019, efter ett års utbildning till NLP Practitioner på Livsstilskällan, valde jag att starta ett eget företag som jag idag driver på sidan om mitt dagliga arbete.

Ett stort intresse för hälsan och kosten, samt hur vi människor fungerar både psykiskt och fysiskt har alltid funnits med mig. Min egen stora livsstilsförändring startade 2014 efter flera månaders sjukskrivning på grund av utmattning. Under min egen läkningsprocess och väg ”tillbaka till livet”, med bland annat fokus på återhämtning och ett hälsosam kostupplägg, växte intresset och jag började forma en dröm om att lära mig mera om ämnet både för mitt eget välmående men också för att i framtiden kunna hjälpa andra göra såväl små som stora livsstilsförändringar.

Efter NLP Practitioner har jag utbildat mig till Nlp Master, Kostrådgivare, Hälsoinspiratör, Livsstilsrådgivare och Mental Coach. I grunden är jag utbildad kock och dietkock, det är också det jag har jobbat med i 20 år.

Nu vill jag finnas där för dig, ung som gammal, kvinna som man, som vill göra en förändring i livet. Kanske har du redan ett specifikt mål du vill uppnå eller så vet du att du vill något men du kan inte sätta fingret på just vad det är. Du kanske känner att relationerna knagglar eller vill du kanske bli bättre på att kommunicera både med dig själv och andra. Behöver du stärka din självkänsla eller få en boost för självförtroendet. Kanske har du något trauma, ångest eller någon fobi som sätter käppar i hjulen för dig att leva fullt ut. Eller vill du helt enkelt satsa på din personliga utveckling rent allmänt. Tillsammans hittar vi lösningar och alternativa vägar att gå. Med ett lugnt och tryggt förhållningssätt lyssnar, ser och stöttar jag dig, oavsett vad det handlar om.

Coaching 65€/h 75€/1,5h online eller på plats

Kostrådgivning 85€/h online eller på plats
För dig som vill göra en kostgenomgång och vill ha råd och tips för en sundare kost- och livsstil.

Kostrådgivningspaket 160€
Inkluderar kostdagbok, kostanalys, kostråd samt två träffar 45min/gång online eller på plats, mailkontakt mellan träffarna.
För dig som vill ha en grundligare kostrådgivning.
Vi startar genom att du fyller i en kostdagbok som jag sedan analyserar. Därefter bokar vi in en träff där vi tillsammans går igenom hur din kost ser ut i dagsläget och vad du vill uppnå med din kostförändring.
Du får tips och råd över hur du kan ändra din kost för att uppnå ditt mål.
Efter 3 - 4 veckor träffas vi igen för att följa upp hur det har gått och sätter upp nya mål för fortsättningen.

Ta kontakt så kan vi skräddarsy en egen livsstilsförändring som passar just dig. Förfrågningar: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
tanja
 

Bodil Strandström

Jag erbjuder lösningsinriktad terapi. Lösningsinriktad terapi innebär att vi utgår från att du är experten i ditt eget liv. Min uppgift kan beskrivas som vägvisare. Jag hoppas att du som min klient trivs, känner dig trygg och säker i mitt sällskap. På min mottagning kan man både skratta och gråta, det kommer du fort att märka. Du kommer att inse att du bär på alla lösningar själv, mitt jobb är att hjälpa dig fundera på vad du själv vill och vad du helt konkret kan göra för att nå dina målsättningar. Vi jobbar mycket med tankemönster, övar på att se saker från olika synvinklar och omdefiniera.

Jag jobbar gärna med trauma av olika slag. Många bär traumatiska erfarenheter med sig från tidigare i livet, utan att egentligen veta vad det innebär för upplevelsen av välmående och hur man är i relation till andra människor. Trauma kan innebära en otrygg uppväxt, erfarenheter av våld, olyckor osv. Trauma kan hålla en fången i det förflutna, så att man inte kan leva sitt liv i nuet som den människa man egentligen är. Ibland behövs det inte så hemskt mycket för att en människa ska kunna lämna traumat i det förflutna där det hör hemma, för att bli sitt äkta, riktiga jag i nuet.

Jag är sjukskötare i grunden, jobbar för tillfället som psykiatrisk sjukskötare. Jag har studerat lösningsinriktad psykoterapi. Ger dock inte FPA stödd rehabiliterande psykoterapi. Du kan komma till min mottagning utan väntetid eller utredning hos psykiater.

Terapi 65€ / h (under studietiden)
Förfrågningar: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

bodil