CIRKELTRÄNING FÖR EGENVÅRD OCH ÅTERHÄMTNING

 
Nu kan du boka in dig för skön egenvård tillsammans med dina vänner, kollegor eller hela familjen. Upp till 4 personer kan samtidigt njuta av någon av de avkopplande, sköna egenvårdsstationerna. Tillsammans kan ni uppleva den bubblande fräscha känslan av att ta hand om sig själv, bli stark, ren, avslappnad och frisk. Vi börjar med att tillsammans gå igenom de olika stationerna och tillsammans öppnar vi våra lymfstationer innan vi sätter igång för att få ut de bästa hälsoeffekterna. Samla ditt gäng och boka in dig för ca 2,5h avkoppling och städning av kroppen. Stationerna är följande och vi är ca 20-25min på varje station (högst 4stationer/pers):

1. Vibrationer och/eller skakningar
En vibrationsplatta ökar cirkulation av blod och lymfa i kroppen. Du kan välja mellan vibrationer och skakningar. Du kan använda plattan på flera olika vis enligt behov. Den är bra vid spända och ömma muskler. Den sätter igång utrensning av stagnationer. Den kan hjälpa vid värk, trötthet och svullnad. Du kan också använda den för träning om det är det du vill. Viktigt är att du använder plattan utifrån ditt mående just då. Här ger jag råd innan användning.

2. Fot- och vadmassage
Många av oss är spända i fot och vader, vilket försämrar cirkulationen i hela kroppen. Vaden kallas för vårt andra hjärta och fotens naturliga rörelser är viktig för att få lymfan att lämna benen och återvända tillbaka upp i kroppen. Den här fot- och vadmassören kan hjälpa med att få igång det naturliga pumparna i vad och fot. Tilläggsfunktioner är skön värme och vibrationer för att öka avslappningen och effekten.

3. Infraröd madrass
Möjliga positiva effekter av den här är ökad blodcirkulation, förbättrat lymfaflöde, mindre inflammation och värk, ökad avslappning och förbättrad sömn.

4. Infraröd terapilampa för ansiktet.
Lampan ger både hälsofördelar och estetiska effekter. Den hjälper till vid läkning av t.ex. eksem, sår eller acne, den ökar blod- och lymfacirkulationen, minskar spänningar och förfinar linjer i huden. Den varma lampan gör behandlingen väldigt avkopplande.

Välj ett av alternativen per person, extra avgift på 10€ för behandlingen

5a) Kort lymfkoppning av ansiktet
Minskar på svullnad och spänningar ansiktet, täppt näsa ex pga allergier eller seg förkylning och lämnar kvar en fräsch och ren känsla. Kan hjälpa vid tinnitus. En skön och avslappnande behandling.
5b) Infraröd terapilampa ansikte (se beskrivning tidigare) + avkopplande hand- och armmassage.

Tjänsten är tillgänglig fr.o.m. 28.6 och till öppningserbjudande under sommaren (28.6-2.8) för:
4stationer/pers ~ 150min 160€ (2-4pers)
3stationer/pers ~ 120min 140€ (2-4pers)
2stationer/pers ~ 90min 120€ (2-4pers)

Du kan självklart välja att komma och njuta av egentid, i tystnad och ensam eller så håller jag dig sällskap och du väljer om du vill pratat eller inte. Ibland är det precis det vi längtar efter, ensamtid i tystnad. Livsstilskällans inbjudande atmosfär är perfekt för det!
För 1 person gäller följande pris:
2 stationer ~75min 55€
3 stationer ~90min 65€

OBS! Söndagstillägg 20€/h

Mera information och bokningar till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.