Vad är hårmineralanalys?

När du gör en hårmineralanalys klipper jag ett hårprov av dig, ditt senaste utväxta hår (2-3 cm från hårroten). Hårprovet skickas på analys till Trace Elements, som är ett världsledande laboratorie- och näringskonsultföretag i Dallas, USA.

Där analyseras håret på mineraler och toxiska ämnen. Trace Elements finns representerade i 30 länder och förser läkare, terapeuter och veterinärer med högklassiga hårmineralanalyser. Efter 3-4 veckor skickar jag dig svaret per e-post. Svaret återspeglar näringsstatusen i din kropp de senaste 2-3 månaderna och ger en bild av kroppens inre miljö. För tillfället erbjuder jag ingen analys. För analysen rekommenderar jag min samarbetspartner Jenny Lemberg

Vem kan ha nytta av att göra hårmineralanalys?

Är du oförklarligt trött, deppig eller hängig? En hårmineralanalys kan ge svar på varför du är ur balans. Du sparar både tid och pengar när du undviker att gissa vilka brister du har. I stället för att du skaffar det ena kosttillskottet efter det andra i hopp om förbättring får du via analysen svar på vilka eventuella obalanser som orsakar dina symptom. Tillsammans kan vi göra en plan för att balansera just din kropp. Med hjälp av denna information kan du lära dig mer om hur effektivt din kropp arbetar och hur din specifika mineralbalans kan påverka din hälsa.

Läs mera om hårmineralanalys: http://www.haranalys.se/site/questions

Pris

150€ (enbart provtagning, analys debiteras skilt)


 


harmineralanalys