Kurser

Yinyoga med Audelina hösten 2022

Yinyogan inhiberad pga för få deltagare.

Start den 17.8 
Kl. 17.45-19.00
Lärare: Audelina Ahumada
Plats: Livsstilskällan, Trollbergsvägen 12
Anmälningar: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Vi inleder hösten med en serie för joggare och raska traskare, som faktiskt också passar dig som sitter mycket på kontoret.

Genom att öppna stela höfter och sträcka ut spända sätes- och lårmuskler, skapar vi mjuk rörlighet och en känsla av lätthet. Med hjälp av djupa andetag och passiva sträckningar får du röra dig djupt in i korsrygg och axlar, och på så sätt sakta lösa upp spänningar som lätt aktiverar obehag och ont.
Med den här serien odlar vi ett skönt lugn i en kropp som gärna är i rörelse, men som behöver lite extra stöd för att balansera sig.
I yinyogan mjukar vi upp stela delar av kroppen med sträckningar som får ta tid och därför når hela vägen in i bindväv, senor och skelett. Du får i egen takt sjunka in i varje position, och hitta avslappningen mitt i sträckningens sköna obehag. Yinyogan lugnar och reglerar vårt nervsystem, och har därför en underbart jordande effekt som sträcker sig hela vägen till vårt sinne.
Eftersom yinyogan ökar förmågan till närvaro, självkännedom och acceptans är den ett utmärkt redskap också för dig som befinner dig på resa i ditt eget inre (t.ex. via självutveckling, traumaarbete eller andlig praktik).
Plats: Livsstilskällan, Ekenäs
Pris: 60€/5ggr
Anmälningar: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Yogan leds av Audelina Ahumada