Kurser

Yinyoga med Audelina

När? 30.3-27.4
Kl. 17.45-19.00
Anmälning till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.


I yinyogan mjukar vi upp stela delar av kroppen med sträckningar som får ta tid och därför når hela vägen in i bindväv, senor och skelett. Via långa andetag får du i egen takt sjunka in i varje position, öppna upp för kroppens egen läkning, och sakta lösa upp djupt liggande spänningar och smärtpunkter. Utan att forcera ges du möjlighet att utforska dina gränser och hitta det bekväma också i det som känns ovant och utmanande.
Yinyogan lugnar och reglerar vårt nervsystem, och har därför en underbart jordande effekt som sträcker sig hela vägen till vårt sinne.
Det här är yogan för dig som tänker ”jag är nog för stel”, men också för dig som regelbundet löper, som jobbar stillasittande eller som har svårt att varva ner. Eftersom yinyogan ökar förmågan till närvaro, självkännedom och acceptans är den ett utmärkt redskap också för dig som befinner dig på resa i ditt eget inre (t.ex. via självutveckling, traumaarbete eller andlig praktik).
Min uppgift är att leda dig så att du i lugn och ro kan upptäcka din förmåga att slappna av och ge utrymme för sträckningens effekter i hela din kropp och vardag.
Pris: 60€/5 ggr (kontant el. mobilepay)
Anmälningar: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.