Kurser

Workshop: Vill du stöda mig att vara den jag är?

När? Lördagen den 21.11.2020 kl. 9-17
Var? Livsstilskällan, Trollbergsvägen 12

Vill du stöda mig att vara den jag är? - en workshop om hur våra anknytningsstilar påverkar våra parförhållanden Det här är en workshop som lägger grunden för en djupare förståelse för hur du fungerar i ditt parförhållande och vilka behov som styr dig i samvaron med din partner. Den ber dig inte att ändra på eller korrigera dig själv. Istället ger den dig en förståelsemodell som tillåter dig att slappna av i just den du är, och ger dig mod att låta din partner göra det samma. Genom att skapa mera utrymme för ömsesidig acceptans i ditt parförhållande, erbjuder den här workshopen dig och din partner större möjligheter att stöda varandra i det ni behöver. När insikten växer om hur ni kan finnas till för varandra, kan er relation utvecklas till en allt stabilare källa till tillit, kraft och inspiration i hela er vardag. En trygg hamn att vila i.

Workshopen är uppbyggd kring föreläsningar som varvas med individuella övningar. Den tar avstamp i frågan om hur våra kärleksrelationer påverkas av vår egen förmåga att närma oss själva med värme och acceptans. Härifrån dyker vi in i forskningen kring de tre olika anknytningsstilarna, dvs de olika sätt på vilka vi människor förhåller oss till närhet, känslor, konflikter m.m. i ett parförhållande. Vi tar oss också en titt på hur dynamiken kan se ut mellan personer som har väldigt olika anknytningsstilar. Därtill bekantar vi oss med sambandet mellan anknytningsstil och hur vårt nervsystem påverkar våra möjligheter till konstruktiv kommunikation.

Under workshopen får du bl.a. medvetandegöra ditt eget sätt att fungera i ett parförhållande. Du kan på så sätt också skapa större möjlighet till förståelse för din partner. Samtidigt kan du allt tydligare se hur ni kan stöda varandra och närma er varandra med mera omsorg. Trots era olikheter.

Workshopen riktar sig både till par och singlar, som vill odla acceptans och trygghet i sig själva och i sina (kommande) parförhållanden. Du kan delta med din partner, en kompis eller på egen hand.

Du är varmt välkommen!

Workshopen hålls av: Audelina Ahumada

Plats: Livsstilskällan, Ekenäs

Tidpunkt: Lördagen den 21.11 kl. 9-17

Pris 75€/person el .120€ då du deltar tillsammans med din partner eller en kompis

För anmälningar och frågor, kontakta mig på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.