Kurser

Workshop i stresshantering

När? Lördagen 8.6.2019 kl. 9.30-13.00
Var? Livsstilskällan, Bryggerigatan 13
Kursledare: Micaela Österlund
Anmälan: email Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller 050-5174224 


Känner du att käkarna är spända? Tankarna går på högvarv? Svårt att sova? Oroskänsla i magen?
Har du många järn i elden, lever ett hektiskt liv? Eller är du arbetslös och känner dig mindre värd för det? Vet du att kroppen inte kan skilja på faktisk fara och dina egna elaka, nedvärderande tankar om dig själv? Den reagerar för att skydda dig med det enda vapen den har, att aktivera sympatiska nervsystemet och förbereda för kamp eller flykt. Detta ingen fara i sig, men det blir farligt om tillståndet ’blir på’. Hur vilar man från sina egna orostankar som mal?

Häng med på 3,5 h lång workshop där du får verktyg att ta med dej i vardagen för att hantera din inre stress.
Dagen startar med ett energigivande pass vinyasa flow, dynamisk yoga. Efter det kort föreläsning och diskussion kring stress och mekanismen bakom stress samt vad du kan göra för att lindra din stress. Under föreläsningen kan du njuta av te, nötter och frukt.
Vi fortsätter med andningsövningar, restorativ, avslappnande yinyoga. Du får prova på NADA öronakupunktur och workshopen avslutas med yoganidra ( yogisk sömn ).

Pris: 40 euro för 3,5h
Bindande anmälan till email Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller 050-5174224 (gärna textmeddelande) 
Första 15 ryms med! Minimi 10 deltagare för att workshopen ordnas.