Kurser

Workshop för energi och glädje i vackra Kasnäs

Vi har några mycket speciella år av isolering och virus bakom oss. Det är dags att ta in, att vakna, att förstå att världen har öppnat upp igen och vad passar inte bättre då än att fira in sommaren tillsammans med temat
GLÄDJE och ENERGI i vackra Kasnäs.

När? Lördagen den 13.5 kl. 11-17
Var? Kasnäs bad


Så här ser dagen ut i stora drag:
Kl. 11-13 Vi inleder dagen med rörelse. Det blir en härlig blandning av andningsövningar, kroppsspråk och enkla yogaövningar (ingen vighet behövs) som ökar energin. Vi blir inte svettiga men då energikicken sätter igång cirkulationen blir vi pigga, glada och varma.
Kl.13-15 Får du njuta av Kasnäs läckra lunchbuffé i den nybyggda, fräscha restaurangen. Efter lunchen har du en stund egentid som du kan spendera precis som du behöver, med en bok, på terrassen eller strosandes längs med strandskvalpet i vårsolen.
Kl. 15-ca17
Efter lunch fokuserar vi på mentala övningar och andra vardagstips för mera glädje och energi. Vi reder ut hur vi kan välja mera glädje i vardagen genom att skifta från en känsla till en annan och på sikt ändra vår biokemi i kroppen. Vi avrundar dagen med en kort avslappning och låter allt det goda sjunka in.
Pris för hela dagen inkl. lunch och är 79€.
(Vill du få tillgång till bad och bastu tillkommer 8€ som du betalar i reception.)

Du reserverar din plats genom att maila Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 

Begränsat antal platser till 14 deltagare.

Hoppas vi ses ❤,
Ia
(Bindande anmälan. Din plats är inte personlig så du kan vid förhinder överlåta din plats till en annan person. Återbetalning endast mot läkarintyg.)
--------------------------------------------
Väljer du övernatta kan du boka ditt rum till reducerat pris;
150€ för singelrum
och
170€ för dubbelrum.
Du bokar ditt rum på numret 02 52 10 100. För att få tillgång till rabatten meddelar du vid bokningen att du ska delta i workshop Energi och Glädje. I priset ingår övernattning, frukostbuffé, bad och bastu.