Kurser

Veckoslut om stress och utbrändhet

Datum den 13-14.10.2017
Anmälningar senast 06.10.2017

För dig som behöver kunskap och verktyg att hantera din stress. För dig som är eller har varit utbränd. Fredag 13.10 kl. 17.30-21.00
Lördag 14.10 kl. 9.30-12.00 och 13.00-18.00
Plats: Livsstilskällans mysiga källare vid Rådhustorget, Ekenäs (närmare vägbeskrivning ges efter anmälan)

OBS! Reser du långt har du möjlighet till förmånlig övernattning. Kontakta då Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Under veckoslutet får du lyssna till föreläsningar om varför stress gör oss sjuka och vad som egentligen fysiologiskt pågår i en stressad kropp.
Du får bl.a. svar på följande frågor:

Hur ska jag andas för att må bra och varför?
Vad är binjurar och hur relaterar de tills stress?
Vad ska jag äta för att stöda en stressad kropp?
Vilka kosttillskott är bra vid olika symptom av stress?
Hur ska jag motionera?
Finns det andra livsstilstips för att må bättre?

Vi föreläser, du behöver endast lyssna och ställa frågor om du önskar. För att orka varvar vi all kunskap med kortare avslappningsövningar och längre yogapass som du kan fortsätta göra själv hemma.

Pris: 170€ (kan betalas i två rater om så önskas)

Alla som deltar får också möjlighet att prova på Ecoberrys Ki-massage (90min), en helkroppsmassage som väcker och balanserar livskraft i kroppen, för endast 40€ (norm.59€)
Mera info: www.ecoberry.me

Bindande anmälan. Vid annulllering senare än 7.10 debiteras halva avgiften och senare än 10.10 debiteras hela avgiften, förutom vid plötsligt insjuknande med giltigt sjukintyg.

Anmälningar till: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.