Kurser

Vårens nystart Online

Välkommen med, du som längtar efter en fräsch nystart utan att för den delen vända upp och ner på hela tillvaron. Under 5 veckor, start 12.04 fram till 16.05, får du tillgång till följande:


1. Online träning; i form av funktionell yoga med Ia. Du kan träna 2 olika tider per vecka, måndag kl. 17.15 eller tisdag kl. 18.00, enligt hur det passar din vecka. Till våren erbjuder passet möjlighet att öka träningstempot för att få svettas ut allt sunkiga stillasittande under coronaåret utan att pruta på säkerheten i träningen. Vi öppnar rygg och höfter, stärker vår core, rumpa och förbättrar hållningen. Rörelserna är enkla för att fungera bra online, också för dig som är nybörjare. I funktionella yogan är fokus på funktion och nytta med övningarna, inte på enskilda asanas. Vi avslutar varje träning med en längre nedvarvning i yinyogans sköna övningar. Du kan läsa mera om vårens funktionella yoga här:

2. Vi tränar andning, olika övningar för att få igång ett naturligt, jämnt och skönt flöde.

3. Mental coaching; du får under varje träning ett nytt verktyg att använda under veckan för att stärka din mentala och muskulära förmåga till avslappning/balans vilket är en nödvändig grund för en framgångsrik personlig utveckling.

4. Kosttips; Under dessa fem veckor kommer Tanja att dela med sig av hennes bästa recept och tips om hur du på ett enkelt sätt genom kosten kan ge just din kropp det bränsle den behöver. Mat som ger dig energi och glädje, mat som gör gott för både kropp och sinne.
Första veckan börjar vi med detox som tema. Ett effektivt sätt att maximera kroppens egna reningsprocess. Därefter kommer det bland annat att handla om mat för hormonell balans. Du kommer varje vecka få recept på frukostar, luncher, middagar och mellanmål, som du fritt kan laborera med under veckan enligt vad din vardag tillåter. Någon god hälsosam efterrätt ska också få vara med. Rätterna kommer att vara väl komponerade, enkla och snabba att göra. Du kommer att få en inköpslista inför varje ny vecka.
Under den här 5 veckorna får tillgång till en Facebook grupp där vi kan dela tankar och funderingar med varandra. I den här gruppen lägger vi upp både kostschemat och verktygen för mentala träningen/coachingen.
Begränsat antal platser, max. 25 deltagare.

Du kan välja att delta i alla delar, då är din investering 99€ (inkl moms).
Du kan välja att enbart delta i online träning inklusive mental coaching som en del av träningen för 45€ (inkl moms).

Du anmäler dig samtidigt som du betalar via vår webshop:
https://holvi.com/.../livsstilska.../section/online-traning/

Om du hellre betalar med e-passi, edenred eller smartum skickar du din anmälan till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kursledare:
Tanja Holmström
Kock, NLP-coach och just klar kostrådgivare och livsstilsrådgivare.

Ia Snabb
Lärare i medi-, hatha- och yinyoga, livsstilsrådgivare, NLP-coach och blivande mental tränare. Visa mindre