Kurser

Utveckla dig själv och hjälp andra

KURS I PERSONLIG UTVECKLING

NLP-PRACTITIONER
03.09.2020-08.05.2021

Anmälning till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.


Datumen är följande:
NLP PRACTITIONER EKENÄS
3-5.9 kl. 9-16 (första dagen, endast 3.9 kl.10-16)
29-31.10 kl.9-16
26-28.11 kl.9-16
28-30.1 kl.9-16
4-6.3 kl.9-16
6-8.5 kl.9-16

Kursen kan användas som en ”hjäp till självhjälp”, men också om du vill få verktyg att hjälpa andra. Du har stor nytta av kursen i livet och arbetslivet och i interaktionen med andra och/eller med chefer, kolleger och samarbetsparter. Kursen riktar sig till dig som vill: • nå dina mål lättare (såväl personliga som karriärs inriktade) • lära dig att förstå dig själv och andra bättre • bryta dåliga mönster och skapa nya vanor och strategier • få mer positivitet, glädje och energi i ditt liv • hjälpa andra • få tillgång till de resurser som behövs för att klara av en viktig uppgift eller utmaning i ditt liv. • lära dig kommunicera effektivt • konflikthantering • stresshantering Du kommer att få väldigt konkreta och därmed effektiva verktyg för hur du kan bemästra dina tankar och via det, dina beteenden. Du lär dig hur du kan ta kontrollen över ditt liv och inte låta dig styras av nedstämdhet, rädslor och oro, eller av yttre omständigheter och människor, som finns i din omgivning, och som du inte kan påverka. Du kommer också att få redskap för hur du kan leva ditt liv fullt ut och på så vis ge det en större mening! Ytterligare lär du dig massor av tips och tekniker som ger dig insikter om hur du kan uppnå ett ännu mer framgångsrikt liv. I den här personliga utvecklingskursen varvar vi föreläsningar med övningar så att du får kunskap och verktyg för att komma vidare direkt. Områden där du kan använda dig av din NLP kunskap: ledarskap (själv ledarskap och self management), coaching, kommunikation, hälsa, idrott och motion, skola och utbildning, relationer, försäljning, kundkontakt samt teambuilding.

Några kommentarer från mina tidigare deltagare:
”Har genom hela denna NLP process hittills med Jeanette, hittat en inre frid som jag njuter stort av. Jag känner att jag har båda fötterna på jorden och även om det blåser i kring mig så berörs jag inte av det. Jag har bra lärt mig skilja på mina känslor och andras känslor. Jag har slutat ta en massa problem över saker och ting.”
Tove Sjöberg, Riskhanterings chef på Raseborgs Andelsbank, tel. 044-o206695

”Efter en lång tid av sjukdom, med flera bakslag och operationer befann jag mig på ett ställe i livet där allt kändes osäkert och jag visste inte hur jag skulle våga eller orka gå vidare med cancerspöket ständigt flåsandes i nacken, jag hade dåligt självförtroende och det kändes som att livet helt hade stagnerat. Då fick jag ett tips om att studera NLP med Jeanette, Att gå på NLP-kurs med Jeanette har gett mig så mycket. Jag har lärt mig massor om mig själv och andra, fått många kloka insikter om hur och varför jag reagerar som jag gör. Med hjälp av NLP-verktygen jag fått på kursen så har jag kunnat förverkliga många drömmar och jag har släppt många negativa tankebanor.!”

Jennifer Hägen, Försäljare och projektassistent, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

”Jeanette är en inspirerande coach och kursledare och jag rekommenderar henne varmt. Hennes coachningar är av världsklass och hjälper dig som individ eller team vid alla typer av utmaningar. Jag har både gått NLP practitionern och NLP mastern med Jeanette. Och rekommenderar dessa kurser ifall du vill få ordning på ditt eget liv eller vill lära dig att coacha andra.”

Tobias Björkskog, Projektledare och entreprenör, tel. 041-700 4227

”Bästa fortbildning jag nånsin gått! ” Christoph Treier, Mental Coach tel. 040-5812978LIvsstilskällan i Ekenäs ordnar nu en utbildning till NLP-practitioner som är en grundutbildning och omfattar totalt 18 dagar. Utbildare är Jeanette Szymanski, NLP-Trainer och Coach i personlig utveckling.Pris: 1450 € (+moms 24%). I priset ingår även allt material.
Pris med moms är 1798€

Gör din anmälan redan idag! (Begränsat antal platser)
Anmälningar och frågor till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
040-864 1381

KURSEN KAN ANVÄNDAS SOM EN ”HJÄLP TILL SJÄLVHJÄLP”, MEN OCKSÅ OM MAN VILL FÅ VERKTYG TILL ATT HJÄLPA ANDRA.

NLP KALLAS OCKSÅ IBLAND FÖR ”VARDAGSPSYKOLOGI”.

NLP ÄR EN INTERNATIONELLT VEDERTAGEN METOD FÖR PERSONLIG UTVECKLING.DEN HAR SIN UTGÅNGSPUNKT I ATT FRAMGÅNGSRIKA EGENSKAPER OCH BETEENDEN BEVISLIGEN KAN MODELLERAS SYSTEMATISKT OCH LÄRAS IN.

Denna kurs kommer till stor nytta i livet och arbetslivet och i
interaktionen med andra eller/och med chefer, kollegor och
samarbetspartners.

Kursen riktar sig till alla som vill:

* Nå sina mål lättare (personliga eller karriärsinriktade).
* Lära sig att bättre förstå sig själv och andra.
* Lära sig att leda sig själv eller andra.
* Bryta dåliga mönster och skapa nya vanor och strategier.
* Få mer positivitet, glädje och energi i sitt liv.
* Hjälpa andra.
* Få tillgång till de resurser som behövs för att klara av en
viktig uppgift eller utmaning i sitt liv.

Du kommer att få väldigt konkreta och därmed effektiva verktyg
till hur du kan bemästra dina tankar och därmed dina beteenden. Hur du kan ta kontrollen över ditt liv och inte låta dig styras av
nedstämdhet, rädslor och oro eller av andra människor i din
omgivning.

Du kommer också att få verktyg i hur du kan leva ditt liv fullt ut
och på så vis ge det en större mening!

Du kommer också att kunna uppnå ett ännu mer framgångsrikt liv
där du lättare kan vara fullt nöjd med dig själv och det du gör.
I den här personliga utvecklingskursen varvar vi föreläsningen med
övningar så att du får kunskap och verktyg för att komma vidare
direkt.

I denna kurs kommer du även att få genombrott och transformation
inom flera områden som styr dina handlingar och därmed ditt liv.

Jag tror starkt på att vi alla kan att växa och utvecklas i positiv
riktning!

Hjärtligt välkommen med!
Jeanette Szymanski

”JAG KAN VÄLJA ATT VANDRA I TAKT TILL SLAGEN AV MITT HJÄRTA, NÄR MITT MÅL ÄR ATT VARA MIG SJÄLV, ISTÄLLET FÖR ATT VARA PERFEKT”

MARSHALL B. ROSENBERG

Utbildare är Jeanette Szymanski. Jeanette är NLP-Trainer och egen företagare sedan 2010. Hon har gått flera olika utbildningar och kurser, såväl nationellt som internationellt, inom personlig utveckling och NLP. Hon har mycket erfarenhet och ett stort förråd med verktyg för livet som hon gärna delar med sig av i sina föreläsningar och kurser.

Jeanette är en mycket kunnig och inspirerande föreläsare som utstrålar värme och engagemang. Hon har en fantastisk förmåga att entusiasmera med sin glädje och kunskap i det hon pratar om. Det gör givetvis resan både spännande, rolig och lärorik. Jeanette har en genuin vilja att få människor att växa och nå en högre medvetenhet om både sig själva och andra. Länk till Jeanettes hemsida https://jeanette.fi/
IMG 9758