Kurser

Tema Mediyoga

Tisdagen den 14.01
kl. 16.45-18.15 kör vi igång följande tema som är

HJÄRNAN.

Vi tränar ett återhämtande pass som mjukar upp hela ryggraden, får stagnerad ryggradsvätska att flöda och ger en klarare tanke och bättre fokus.


Varje vecka får du olika övningar du kan göra hemma för en bättre hjärnhälsa. Övningarna är olika, korta fokusövningar, mindfulness eller på ett eller annat sätt kopplade till vår livsstil. Meningen är att få prova på olika övningar och hitta något som passar dig och dina rutiner för en hållbar förändring.

Exempel på symptom vid försämrad hjärnhälsa:
Problem med
Minne
Koncentration
Fokus
Planering
Organisering
Problemlösning
Förstå information

Kursen är 7 tisdagar
Priset är 85€ (80€ kontant)



Vårens följande tema är:

HJÄRTAT med start 3.3.2020 (Pass som öppnar upp spänd bröstkorg och lättar på sorg och annan smärta relaterad till nära och kära. En kurs för att lära känna sitt egenvärde, våga dela med sig av värme och godhet till omgivningen och samtidigt sätta gränser.( Det blir 7 vackra veckor)

MEDIYOGA BALANS med start 21.4.2020, 5ggr (Funktionell träning 30min + Intensiv Mediyoga 1h)
Paus v.19


(OBS! Ifall du är HELT OBEKANT med mediyoga behöver delta i ett intro eller boka in för individuell förberedande konsultation, ca 30min, före kursstart)

Anmälan är bindande. Inte personlig och kan ges vidare till annan person. Annullering av plats bör ske senast en vecka före start)

Anmälning till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.