Kurser

Somatisk funktionell yoga

Somatisk funktionell yoga börjar
10.10 kl. 17.30-18.45.
Vi tränar i omgångar på 5veckor.
Pris är 65€/omgång (60€ online).
Du kan delta  salen eller online.
Lärare är Ia Snabb 
Anmälningar till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Yogan passar utmärkt om du känner dig stel, öm och lever med värk. Vi har fokus på läkande vagusreglering och en välsmord, saftig psoas.
Den passar utmärkt som motvikt till en intensiv, kravfylld vardag eftersom både vagus- och psoasövningar gör oss lugna och redo att tackla vardagens utmaningar. Du kommer att få vila.
Somatiskt innebär att vi lär oss yoga inifrån ut. Min dröm är att du ska bli så återkopplad till din egen kropp och ditt inre att du med träningen utvecklar självtillit i din träning. Du vågar vila när du behöver. Du vågar göra mjukt och långsamt och ge dig tid att programmera nya mjuka nervbanor. Du vågar känna själv vad och hur mycket du behöver av allt. Vi slopar alla linjeringar som lätt leder till prestation. Du ska bli din egen trygga lärare. Det är min dröm 😍! Min roll är att starta resan åt dig, ge dig alternativ och stöd i början.
För vagus gör vi olika korta övningar, som du enkelt kan fortsätta göra hemma. Vi gör bl.a. andningsövningar och min egen favorit "shaking meditation". Vi skakar av oss all negativ "feelis" 🥰💃.
För en saftig och välfungerande psoas gör vi mjuka flöden och sensing yinyoga, en mjukare form av yinyoga där vi undviker statisk stretch som aktiverar vår skyddande stretchreflex.
Psoasövningarna kan göra dig varm och svettig då vi jobbar med vår djupa muskelkedja; deep front line, som ofta anses vara boven bakom värk och stelhet i kroppen.
Aaaah, det kommer att bli så skönt. Så gott 🥰!
Du kan delta i salen och online.
Anmälningar till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Vi tränar i 5 veckors omgångar; 65€/omgång.
Som betalning fungerar förutom kontanter och kort också mobile pay, edenred, e-passi och smartum.