Kurser

Semester reset

Längtar du efter ledighet och semester men önskar att du kände dig lite renare, friskare, lugnare, lättare och piggare när du äntligen blir ledig.

Då är den här 2 veckors detoxen för dig!

Hela kursen är online. Vi inleder 5.6 och avrundar kursen den 18.6 med en RESET dag för 24h total återhämtning, självomsorg och vila.


I kursen ingår:
Förfasta
Periodisk fasta
Gröna kuren
Födofasta
Tips på kosttillskott för bättre välmående
Återhämtning, stresshantering och nervsystemsreglering
Lymfaövningar för bättre cirkulation, mindre svullnad och renare känsla
Du kommer också att få prova på s.k. flush för en renare och friskare tarm

Du får tillgång till en gemensam FB-grupp där du får inspelade och i textversion korta övningar att följa under veckorna, recept och kosttips, pepp och möjlighet att ställa frågor. Räkna med en rejäl omställning i kosttänket och en stund av välförtjänt självomsorg och återhämtning varje dag.

Vi träffas online över zoommöte tisdagen den 6.6 och 13.6 kl. 17.00-18.00.

Det här är en ordentlig, inte alltid helt lätt, rening men värt det många gånger om när du känner resultaten. Allt blir lättare när man gör det tillsammans. Det är dock ingen kalorirestriktion, bantningskur, svält eller annat ohälsosamt. Du kommer att äta rätt och tillräckligt för att bryta ohälsosamma vanor, minska inflammation i kroppen och bli av med onödig vätska. Du kommer att kunna jobba som vanligt men du behöver avsätta lite tid varje dag för övningar och nya kostråd.

Under RESET dagen fokuserar du helt och hållet på självomsorg, tar paus från alla distraktioner och energitjuvar. Vårdar själen och läker ut spår av stressen! Den dagen blir som en total laddning och du får under kursen tips om hur du kan förverkliga den dagen. Är datumet inte passligt kan du själv välja att flytta den med någon dag. Det är en dag du gör enbart för och med dig själv <3.

Frågor och anmälningar till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Priset är 59€ (inkl. moms)
Maxantal 15pers


Kursen lämpar sig inte för:
- Personer under 18år
- Personer med ätstörningar ex. anorexi eller bulimi
- Personer som är anemiska och undernärda med svagt allmäntillstånd.
- Personer med allvarliga sjukdomstillstånd och medicinering (rådgör alltid med din läkare ifall du är osäker).
- Gravida och ammande personer.