Kurser

NYHET! Mediyoga Balans

En intensiv form av mediyoga som inleds med en blandning av funktionell träning och yoga och avrundas med vila.

Pris: 12€
Köp din plats här https://holvi.com/shop/5fYrJ5/

 
En effektiv träning för dig med stressfylld vardag. Tränar både inre och yttre balans. Hjälper bl.a. vid oro, ångest, irritation, rastlöshet, överstimulans, centrifugsinne och ilska. Du blir varm, lätt andfådd och avslappnad. Du behöver vara träningsklädd med extra varma kläder att klä dig i eller egen filt till avslutande vilan. Inga skor behövs. Redskap finns på plats. Vi tränar en blandning av styrka, balans och puls med en blandning av övningar från funktionell träning och ansträngande yoga samt mera meditativ mediyoga. Andningen är central i allt vi gör. Ett omväxlande pass som passar dig med mycket på gång i livet.

Om mediyoga är obekant för dig ser jag gärna att du kontaktar mig per e-post eller telefon. Jag vill försäkra mig om att träningen passar din ork och fysik.

I ett pass ingår:
- 25min pulshöjande, balans- och styrkeövningar varvat med stretch och vilopositioner.
- ca 10min djupandning
- 25 intensiv mediyoga
- ca 10min avslutande vila och stretch

Passet passar inte ifall du har skador i höft eller knä. Du kan vara stel, öm och svag i höfter och knän men inte skadad.

Passet passar inte ifall du har utmattningsdiagnos och/eller är utbränd. Då rekommenderar jag att du börjar med de lugnare passen av mediyoga på måndagar kl. 16.30 och tisdagar kl. 18.30.

Passen kräver absolut ingen vighet och toppform utan är just för dig som behöver komma igång med lite svett, puls och återhämtning men har inte ro för den mera meditativa mediyogan. För dig kan vägen till framgångsrik återhämtning gå via ansträngande aktivering. Passet tränar den viktiga växlingen mellan aktivering och återhämtning. Det som behövs i en aktiv vardag.

Välkommen med!