Kurser

NLP PRACTITIONER - UTVECKLA DIG SJÄLV OCH HJÄLP ANDRA HÖSTEN 2022

KURS I PERSONLIG UTVECKLING MED JEANETTE.FI
Datumen är följande: 23–25.9, 7-9.10, 4-6.11, 2-4.12, 16-18.12
Klockslag: 9.00-16.30 fredag och lördag. Söndag kl. 9.00-15.00.
Anmälningar och ytterligare frågor till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Tel: 040-864 1381
Hemsida: www.jeanette.fi
Kursen är för den som vill få verktyg och effektiva tekniker till att må bättre och även hjälpa andra.
Kursen kan också användas som en ”hjälp till självhjälp”.


Du får stor nytta av kursen i såväl privatlivet som arbetslivet, samt i interaktionen med andra som till exempel chefer, medarbetare, kolleger, kunder och samarbetspartners.


Kursen riktar sig till dig som bland annat vill:

• Nå dina mål lättare (såväl personliga som karriärs inriktade).
• Lära dig att förstå dig själv och andra bättre.
• Bryta dåliga mönster och skapa nya vanor och strategier.
• Få mer positivitet, glädje, energi och därmed bättre hälsa i ditt liv.
• Hjälpa andra.
• Få tillgång till de resurser som behövs för att klara av en viktig uppgift eller utmaning i ditt liv.
• Lära dig kommunicera effektivt, såväl till det medvetna som undermedvetna.
• Lära dig om konflikthantering.
• Lära dig att läsa bakom raderna och ”se igenom” människor samt kartlägga deras beteendemönster.
• Utveckla din förmåga att tåla stress.
• Behandla fobier och/eller trauman.
• Upptäcka dig själv mer på djupet.

Du kommer att få väldigt konkreta och därmed effektiva verktyg för hur du kan bemästra dina tankar och via det, dina beteenden.
Du lär dig hur du kan ta kontrollen över ditt liv och inte låta dig styras av nedstämdhet, rädslor och oro, eller av yttre omständigheter och människor, som finns i din omgivning, och som du inte kan påverka.
Du kommer också att få redskap för hur du kan leva ditt liv fullt ut och på så vis ge ditt liv en både en större och högre mening!
Ytterligare lär du dig massor av tips och tekniker som ger dig insikter om hur du kan uppnå ett ännu mer framgångsrikt liv. Få ett läge där du lättare kan vara fullt nöjd med dig själv, det du åstadkommer samt få tillstånd det som passar och är rätt just för dig och ditt liv.
Kursen är för dig som inte bara vill, utan också vågar jobba med dig själv på olika djup.
I den här personliga utvecklingskursen varvar vi föreläsningar med övningar så att du får kunskap och verktyg för att komma vidare direkt.

Områden där du kan använda dig av din NLP kunskap: Ledarskap (själv ledarskap och self management), coaching, kommunikation, hälsa, idrott och motion, skola och utbildning, relationer, försäljning, kundkontakt samt teambuilding.

Här kan du läsa feedback och kommentarer från tidigare deltagare.
Ta gärna kontakt med någon av dem om du vill höra mer om
din kommande utbildning!

”Efter en lång tid av sjukdom, med flera bakslag och operationer befann jag mig på ett ställe i livet där allt kändes osäkert och jag visste inte hur jag skulle våga eller orka gå vidare med cancerspöket ständigt flåsandes i nacken, jag hade dåligt självförtroende och det kändes som att livet helt hade stagnerat. Då fick jag ett tips om att studera NLP med Jeanette. Att gå på NLP-kurs med Jeanette har gett mig så mycket. Jag har lärt mig massor om mig själv och andra, fått många kloka insikter om hur och varför jag reagerar som jag gör. Med hjälp av NLP-verktygen jag fått på kursen så har jag kunnat förverkliga
många drömmar och jag har släppt många negativa tankebanor!”
Jennifer Hägen, Försäljare och projektassistent, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

”Jeanette är en inspirerande coach och kursledare och jag rekommenderar henne varmt. Hennes coachningar är av världsklass och hjälper dig som individ eller team vid alla typer av utmaningar. Jag har både gått NLP-Practitionern och NLP-Mastern med Jeanette. Och rekommenderar dessa kurser ifall du vill få ordning på ditt eget liv eller vill lära dig att coacha andra.”
Tobias Björkskog, Projektledare och entreprenör, tel. 041-700 4227

”NLP-Practitioner och Master med Jeanette är de bästa fortbildningar jag någonsin gått! ”
Christoph Treier, Mental Coach och Idrottspsykolog tel. 040-5812978

"Om man känner att man har fastnat och funderar över sina val i livet och vad som sker här näst är Jeanettes kurs bäst. Du lär känna sidor av dig själv som du inte visste att existerade. Det gör ont att växa ibland, men det är livsnödvändigt. - Var redo för mycket skratt och glädje, men framför allt INSIKTER! Du ångrar dig inte, jag lovar!”
Jessica Olme-Bos, Socialarbetare

”Innan NLP-Practitioner kursen med Jeanette kändes det som att det inom mig stormade, inre röster som tryckte ner mig och jag kände mig värdelös. Efter kursen har det infunnit sig ett lugn, rösterna har tystnat och jag vet/känner mitt egenvärde. Jag är värdefull. Tack Jeanette!” Jag gick även vidare till Master nivån.
- Så om du är redo att dyka in i ditt innersta för att upptäcka dig själv och dina resurser, allt det som format dig till den du är idag, rekommenderar jag att du deltar i Jeanettes kurs. Jag vågade dyka, ibland fick jag komma upp till ytan för att ta luft och för att sedan dyka ner igen. I dykningarna fann jag en skatt, skatten av tacksamhet. Tacksamhet till mig själv och till livet. Så nu frågar jag dig; - vågar du också ta den dyk-turen?”
Maria Sonntag, NLP-Master Practitioner

”Det har varit ett tufft år, men också så lärorikt. Mitt liv har ändrats så mycket det sista året tack vare din kurs. Jeanette, jag är så tacksam att jag fick träffa dig. Du gör verkligen skillnad i människors liv. Tack för att du finns!”
Litza Moschos, Coach och anställd på Nordic Lights tel. 040-039 5429

Livsstilskällan i Ekenäs ordnar nu för fjärde året i rad en utbildning till NLP-Practitioner som är en grundutbildning och omfattar totalt 15 dagar.
Utbildare är Jeanette Szymanski, NLP- Trainer’s Trainer och Coach i personlig utveckling.
Pris: 1550 € (+moms 24%). I priset ingår även allt material, ett internationellt certifikat och certifiering enligt kriterier och uppnådda krav för såväl en NLP-Practitioner i Finland som på den internationella marknaden.
I priset ingår också en session/samtal före kursstart samt även ett flertal coaching sessioner under kurstillfällena. Därtill får du också stöd och hjälp under hela processens/resans gång. Pris med moms är 1922€.
Prisgaranti: Om du inte ansett dig ha fått några insikter om dig själv/andra eller lärt dig något nytt om personlig utveckling redan efter den första kursdagen, så har du rätt att avsluta och att få alla pengar du satsat i kursen tillbaka, utan dröjsmål.

Gör din anmälan redan idag! (Begränsat antal platser). Grupperna hålls små, delvis för att säkerställa den höga kvaliteten. Absoluta maxantal för kursen är 20 personer.
Före kursstart får du en möjlighet till en session med Jeanette för att säkerställa att just denna kurs är den rätta för dig.
Anmälan görs alltid skriftligen och är bindande. Kursen kan betalas i en eller tre rater.
Anmälningar och ytterligare frågor till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Tel: 040-864 1381

NLP KALLAS OCKSÅ IBLAND FÖR ”VARDAGSPSYKOLOGI”.
NLP ÄR EN INTERNATIONELLT VEDERTAGEN METOD FÖR PERSONLIG UTVECKLING. DEN HAR SIN UTGÅNGSPUNKT I ATT FRAMGÅNGSRIKA EGENSKAPER OCH BETEENDEN BEVISLIGEN KAN MODELLERAS SYSTEMATISKT OCH LÄRAS IN.
I denna kurs kommer du att få genombrott och transformation inom flera områden som styr dina handlingar och därmed ditt liv.
- Jag tror starkt på att vi alla kan växa och utvecklas i positiv riktning,
och även ha roligt under tiden! : )

Hjärtligt välkommen med!
Jeanette Szymanski

”JAG KAN VÄLJA ATT VANDRA I TAKT TILL SLAGEN AV MITT HJÄRTA,
NÄR MITT MÅL ÄR ATT VARA MIG SJÄLV, I STÄLLET FÖR ATT VARA PERFEKT”
MARSHALL B. ROSENBERG

Kort om din kursledare:

Utbildare är Jeanette Szymanski. Jeanette är NLP - Master Trainer, Performance & Mental Coach. Hon är även delägare till JC Coaching-Institute samt Country Manager i Finland för företaget Medveten Andning.
Jeanette jobbar som egen företagare sedan 2010, och har gått flera olika utbildningar och kurser, såväl nationellt som internationellt (främst i Frankrike och U.S.A, men också i England, Spanien och Sverige), inom personlig utveckling och NLP sen år 2002.
Sen år 2014 är hon själv NLP-Tränare, har hon certifierat närmare 200 deltagare, i nästan 20 olika grupper, och med deltagare runt om i hela Finland.
Jeanette har mycket erfarenhet och ett stort förråd med verktyg för livet som hon gärna delar med sig av i sina föreläsningar och kurser. Hon har plockat med hem de bästa guldkornen från hennes utbildningar utomlands och i Finland, och byggt upp både sin NLP -Practitioner, Master och Trainer kurser på dem.
Jeanette är en mycket kunnig och inspirerande föreläsare som utstrålar värme och engagemang. Hon har en fantastisk förmåga att entusiasmera med sin glädje och kunskap i det hon pratar om. Det gör givetvis resan både spännande, rolig och lärorik. Jeanette har en genuin vilja att få människor att växa och nå en högre medvetenhet om både sig själva och andra.
------------------------------------------------------------------------------------------------
Vi förbehåller oss rätten att göra ändringar i tider och datum vid behov.
Vi fortsätter även att följa eventuella restriktioner för Covid -19.
OBS! Kursen som du går är för din egen personliga utveckling, med betoning på personlig. Du skall därför göra din egen "sortering" och ta till dig det som du tycker att du kan ha nytta av i just ditt liv och det som passar dig bäst. Du ska således låta bli det du inte kan eller vill använda dig av. Personligt ansvar är A och O i denna kurs. Du har i samtliga lägen huvudansvaret över ditt eget liv.
Kursledaren har rätt att säga upp, avvisa eller be en deltagare att avsluta kurs, när som helst under tillfällena vid behov, om deltagaren inte respekterar kriterierna för kursen och om hen anser att deltagarens beteende på ett eller annat sätt är störande, begränsande eller hindrande enligt kursledarens egen bedömning. Våldsamma eller utagerande, aggressiva personer kan ävenledes avisas omedelbart. Kursen är i dessa fall icke återbetalningsbar. Vidareåtgärder kan även tas vid behov.
Uppgifter om andra deltagare kan under en kurs som denna vara mer eller mindre känsliga och ibland mycket personliga. Integritet och sekretess är A och O i kursen. Om integriteten och sekretessen bryts, och personlig information, skvaller eller lögner läcker ut på ett sätt som kan skada någon deltagare eller kursledaren i gruppen, riskerar den personen som brutit mot integritet, att hamna under process och vidare åtgärder tas därmed.

Relationen och samarbetet som etableras mellan deltagaren och Jeanette som kursledare, NLP-Tränare och coach, är enbart professionell.