Kurser

Mediyoga Introduktion

När? 14.8 kl. 19-20.45
Var? Livsstilskällan, Trollbergsvägen 12.

Mediyoga ger den återhämtning du behöver för att hålla dig frisk och stark trots vardagens utmaningar och livets berg- och dalbana.
Det är en terapeutisk form av yoga, som har sin grund i medicinsk forskning, och har framgångsrikt använts t.ex. vid vård av migrän och annan smärtlindring, stressrelaterade symptom som högt blodtryck, sömnproblem samt rygg- och nackproblem.
På introt får du en grundlig genomgång av den djupa mediandningen och information om varför vår medvetna andning är så viktigt för vår hälsa. Vi tränar tillsammans ett lugnt och stilla pass som anpassas till allas fysik och ork.
MediYogan eller medicinska yogan är en långsam, mjuk, meditativ och djupt avslappnande form av yoga som kompletterar den moderna aktiva livsstilen.
Övningarna kan man göra sittandes på stol eller på golvet.
Kom med och prova på MediYoga.
Efter introt kan du delta i våra mediyogagrupper och få uppleva de positiva effekterna av regelbunden träning i en trygg grupp.
Anmälningar till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller köp din biljett här Mediyoga introduktion, 14.8 kl. 19-20.45 — Webshop för hållbar livsstil (holvi.com)

Du kan delta på plats eller online.
Pris: 25€
Bindande anmälan. Biljetten är inte personlig, platsen kan alltså ges vidare vid förhinder. Pengarna returneras endast mot giltigt läkarintyg