Kurser

MediYoga Intro

Onsdag 08.01.2020
Kl. 17.30-19

Anmälningar till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Pris: 25€
Lärare: Ia Snabb


Yoga för den moderna livsstilen. Kom med och skapa balans i en krävande vardag. Mediyoga ger den återhämtning du behöver för att hålla dig frisk och stark trots utmaningar.

MediYogan är terapeutisk och har framgångsrikt använts t.ex. vid vård av migrän, smärtlindring, stressrelaterade symptom, högt blodtryck, sömnproblem, astma, rygg- och nackproblem.

På introt får du veta hur mediyogan grundades, varför den hjälper och tillsammans tränar vi ett lugnt och stilla pass som passar allas fysik och ork!

MediYogan eller medicinska yogan är en långsam, mjuk, meditativ och djupt avslappnande form av yoga som kompletterar den moderna aktiva livsstilen. Passen är planerade så att alla kan delta utifrån sina egna förutsättningar. Övningarna kan man göra sittandes på stol eller på golvet.

Kom med och prova på MediYoga. Efter introt kan du delta i våra allmänna mediyogagrupper och få uppleva de positiva effekterna av regelbunden träning i en trygg grupp.

Anmälningar till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Pris: 25€

Bindande anmälan. Biljetten är inte personlig, platsen kan alltså ges vidare vid förhinder. Pengarna returneras endast mot giltigt läkarintyg.