Kurser

MediYoga Intro

När? 7.8 kl. 18-20
Var? Livsstilskällan, Bryggerigatan 13
Avgift? 25€


Yoga för den moderna livsstilen. Kom med och skapa balans i en krävande vardag. Mediyoga ger den återhämtning du behöver för att hålla dig frisk och stark trots utmaningar.

MediYogan är terapeutisk och har framgångsrikt använts t.ex. vid vård av migrän, smärtlindring, stressrelaterade symptom, högt blodtryck, sömnproblem, astma, rygg- och nackproblem.

På introt får du veta hur mediyogan grundades, varför den hjälper och tillsammans tränar vi ett lugnt och stilla pass som passar allas fysik och ork!

MediYogan eller medicinska yogan är en långsam, mjuk, meditativ och djupt avslappnande form av yoga som kompletterar den moderna aktiva livsstilen. Passen är planerade så att alla kan delta utifrån sina egna förutsättningar. Du kan delta oberoende fysik! Övningarna kan man göra sittandes på stol eller på golvet.

Kom med och prova på MediYoga. Efter introt kan du delta i våra allmänna mediyogagrupper och få uppleva de positiva effekterna av regelbunden träning i en trygg grupp.

Anmälningar till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., via FB inbox eller till 040-587 5151 eller köp din biljett i vår webshop https://holvi.com/shop/5fYrJ5/

Bindande anmälan.