Kurser

Ledd meditation

Audelina leder stämningsfull meditation i decembermörkret.

Tidpunkt:
kl. 19.30-20.15
4.12,
11.12
18.12

Plats: Livsstilskällan, Bryggerigatan 13, 10600 Ekenäs
Pris: 10€/gång

Meditationen leds av Audelina Ahumada
För anmälningar och förfrågningar, ta kontakt med mig på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kom, ta en paus!

Känns höstmörkret uppslukande, och som om alla krav och måsten utarmade nåt i dig? Upplever du att julstöket tar andan ur dig, och att du inte riktigt hinner med? Längtar du efter en oas där du kan höra dig själv och ge dig tid att ostört söka dig inåt? Tillbaka till den plats där ditt eget lugn och fokus, din egen stabilitet tålmodigt väntar på dig?

Under tre onsdagskvällar i december leder jag meditationer som stöder dig i att stanna upp, andas in och medvetet luta dig tillbaka i din inre balans. Du behöver inte ”kunna” eller ha för vana att meditera. Det räcker med din vilja och en avsikt att sitta ner och släppa taget för en liten stund. Lyssna och låta dig bäras av dina andetag och marken inunder. Då vi är lite mer jordade och aktivt månar om kontakten med oss själva, kan vi lära oss att färdas också genom årets kanske skyndsammaste tid utan att helt svepas med av stressen.

Välkommen!
Audelina