Kurser

Funktionell yoga Online från v15

Start 12.4 eller 13.4
Du kan träna endera måndag eller tisdag.

Måndag kl. 17.15
Tisdag kl. 18.00

Ifall läget tillåter kan du delta på plats i liten grupp.En holistisk yoga för att balansera vår prestationsinriktade västerländska livsstil.

Till våren ges möjlighet att öka tempot en aning för att öka energin och få svettas ut vinterns stillasittande. Vi bygger passet på enkla rörelser som fungerar online med fokus på att öppna höft och rygg, stärka core, rumpa och förbättra hållning.
Yogan inleds med ca 50min andningsträning och yoga. Fokus är inte på olika asanas utan på funktionen. Vi blir varma, svettiga och fulla av glad energi.
Sista 20-25min återhämtar vi oss i öppnande och avslappnande yinyoga övningar. Vi tränar samtidigt att möta kroppen och det vi upplever på mattan och utanför mattan med lugn och tolerans.
I yogan ingår även verktyg ur mentala träningen och NLP.

Du får också tips på vad du kan träna hemma mellan våra gemensamma träningar.

Allt för att vi ska hållas starka, fysiskt och mentalt, i vår vardag som stundvis skakar om oss rejält. Vi har så mycket resurser i oss som blockeras av vår egen självbild. Jag vill göra dig medveten om dem.
Kom med och bli stark med mig!

Pris: 5ggr, 45€
Du köper och bokar din plats här:
https://holvi.com/.../livsstilska.../section/online-traning/

Du kan  också betala med smartum, e-passi och edenred. Då anmäler du dig till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
På plats ifall restriktionerna tillåter, 65€ (med serviceavgifter vid användning av kort, e-passi och smartum) eller 60€ kontant utan serviceavgifter.
Anmäl dig för träning på plats till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. Visa mindre