Kurser

Funktionell yoga Online

När? Måndagar kl. 17.30 -18.45
Start? Måndag 14.3
Hur länge? 5veckor


Omgång 2 av Funktionell yoga börjar den 14.3, 5 stimulerande måndagar 🥰 kl. 17.30 online, pågår fram till påsk.

Vi ska eldandas och fylla på med energi, stärka ryggen, så att vår framsida och våra hjärtan åter vågar öppna och mjukna för att tryggt kunna vila mot vår stolta och trygga baksida.

Vi ska få pulsen att dansa runt vår navel, vår identitet förstärks, vår egen inre energi väcks till liv med pulsen.

Så ont i magmusklerna kan ni räkna med! 💥

Mycket yang behöver ännu mera yin och vi avslutar med att mjuka upp psoas, vår höftöppnare som lurigt nog gömmer sig bakom mycket knä-, ländrygg-, och nackproblem. Själens muskel (googla den så ser ni själv) .

Som grädden på moset stuvar vi in lite nackmys på det och vilar i några öppnande yinyogapositioner.

Som vanligt får ni programmet också till pappers, tanken är att ni ska träna under veckan och se hur lite som behövs för en märkbar förändring. Jag ger tips varje vecka om vad ni kan göra.

Kom med! 55€, du kan redan nu köpa din plats i webshopen. Tillsvidare enbart online.

I min funktionella yoga fokuserar vi på känsla, flöde och vad som är bekvämt för oss. Inga linjeringar. Ibland undersöker vi en rörelse, ibland en muskel och däremellan många processer och känslor som hela tiden pågår inom oss. Kroppen ljuger aldrig! Föreställningar och missförstånd som många har om vad yogan är rensar vi bort. Här njuter vi!

Välkommen med, erfaren som nybörjare. Länk till biljettköp Funktionell yoga online, 5veckor, 14.3-11.4 — Webshop för hållbar livsstil (holvi.com) eller så anmäler du dig till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. ifall du vill betala med smartum, e-passi, edenred, kontant eller mobile pay.

Ia