Kurser

Föreläsning om kost och hälsa

Det här är ett unikt tillfälle för dig som vill veta hur du kan påverka din hälsa med rätt kost.

SVERIGES FRÄMSTA NÄRINGSEXPERT PETER WILHELMSSON INOM FUNKTIONS- OCH NÄRINGSMEDICIN KOMMER TILL EKENÄS. 

När? 20.10 2018 kl. 10-16
Var? Livsstilskällan (nya utrymmen fr.o.m. augusti, på Bryggerigården i Ekenäs, under EKTA-bryggeri)Många av dagens hälsoproblem kommer från magen.

Den senaste forskningen visar att det sker en kommunikation mellan hjärnan, tarmen och tarmfloran. Upptäckterna kopplas ihop med en rad sjukdomar såväl fysiska som psykiska. Mag- och tarmhälsan påverkar hela vårt allmänna hälsotillstånd. Med rätt kost kan vi läka ut många olika symptom, vi kan balansera hormoner och reglera stressnivån i vår kropp. För att undvika obalanser är det viktigt att få i sig rätt näring.


Peter 5


Här kan du läsa mera om Peter Wilhelmsson
https://www.alpha-plus.se/naring-for-livskraft/funktionsmedicin/peter-wilhelmsson-och-funktionsmedicin/Alpha Plus

Föreläsningen passar såväl dig som önskar mera information med tanke på egen hälsa men också för dig som behöver information och inspiration i ditt yrke. 


Du har möjlighet att göra en Hårmineralanalys under dagen till ett rabatterat pris. 155€ (norm. pris 165€) med Livsstilskällan

Hårmineralanalys är en metod för att bestämma kroppens näringsstatus genom att mäta mängden mineraler i hårvävnaden. Hår innehåller alla typer av mineraler som finns i kroppen och återspeglar också mängden av dessa element i kroppens vävnader. En analys ger ett tillförlitligt svar på vilka tillskott av mineraler, vitaminer och andra spårämnen som behövs för att balansera upp kroppens näringsstatus. 

Melles Hälsoshop kommer också att finnas på plats med produkter för bättre mag- och tarmfunktion 

I priset ingår vegansk lunch tillagad av välbesökta och populära RastachefVar? Livsstilskällan (OBS! Platsen kan ändra ifall att antalet anmälda överstiger 40 personer)
När? 20 oktober kl. 10-16 (lunch kl. 12.00-13.30)
Pris? 30€ inkl. lunch

Anmälan senast 01.10.2018: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Avgift betalas vid dörren med kort eller kontant 

Annulleringsvillkor : Vid annullering senare än 12.10.2018 uppbärs en avgift på 20€. Ifall giltigt läkarintyg kan uppvisas alternativt du har en ersättare uppbärs ingen avgift.