Kurser

Är du nyfiken på mediyoga?

Ifall du aldrig tidigare tränat mediyoga kan du numera delta i våra kvällsgrupper utan att delta i en gemensam introdution. Istället kommer du att få bekanta dig med grunderna via film och text innan start. Är du intresserad mailar du Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.


I mediyogan jobbar vi aldrig i motstånd. Yogan tränar upp din närvaro och din förmåga att hålla dig centrerad. Det här innebär att vi blir mindre splittrade i våra tankar och sinnet lär sig vila. Rörelserna är mjuka och enkla, inga besvärliga stretchar eller långa flöden, enbart mjukt, lugnt och rytmiskt till vår andning.

Den passar dig som har värk, migrän, skador, svårt att komma ner i varv, sömnsvårigheter, högt tempo i vardagen, krävande arbete som hela tiden pockar på din uppmärksamhet. Ja, den passar som ett utmärkt komplement till vår livsstil idag. Den lär oss den viktiga återhämtningen. Det är sällan det vi gör som gör oss sjuka och trötta utan det är brist på återhämtning.

Varmt välkommen med på mysiga yogastunder, på sköna lammullsmattor, invirade i filtar med stöd av mjuka dynor. 

Du kan delta
måndagar kl. 19 eller tisdagar kl. 16.30.

Mera info om starter i höst hittar du längre ner, under rubriken kurser.

Lärare är Ia Snabb