Kurser

4 veckor RESET-starta när du vill (från v.32->)

När? Du väljer tidpunkt själv
Pris? 190€
Erbjudande: Boka i juli, börja i augusti, 170€
För frågor eller anmälning: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Väljer du att boka din plats i juli och starta programmet inom augusti gäller erbjudandet 170€ (efter det org.pris 190€).

I priset ingår:

Hälsoanalys för att vi ska kunna anpassa programmet till din nuvarande hälsostatus.

3 ggr individuella träffar online (1x60min + 2x30min), första träffen gör vi upp ditt individuella program, andra träffen är för uppföljning, frågor och pepp och sista träffen är för hur du fortsätter efter programmet för att upprätthålla ditt mående.

Tillgång till FB grupp med information i textformat, bild, inspelade föreläsningar och övningar samt möjlighet att ställa frågor och få pepp av andra deltagare.

Förfasta, periodisk fasta, gröna kuren, födofasta, vattenfasta, tarmflush (inget måste men ger avsevärt bättre resultat för hälsan).

Recept och tips på hållbart kosttänk.

Till priset tillkommer rekommenderade tillskott ca 50-100€, beroende på vilken nivå du väljer att göra reningen på. Tillskotten räcker länge efter programmet och du fortsätter att använda dem i perioder för att upprätthålla ditt resultat.

Programmet passar dig som vill börja må bättre, som är trött på att vara trött, dras med symptom som envis svullnad och övervikt, trötthet, värk och stelhet, återkommande inflammationer och förkylningar, magproblem, allergier och ev. histaminintolerans.

Vi fokuserar på:

kost och fasta 🥦💦🥩

lymfa 🏃

återhämtning och stresshantering🧘

mental coaching för mera självacceptans, glädje samt bättre mående, självkänsla och självmedkänsla (inte högre prestation)🥳

För att delta behöver du vara över 18år. Programmet lämpar sig inte ifall du har mycket nedsatt hälsa och medicinering, är underviktig och anemisk, gravid eller ammande. Rådgör alltid med din läkare först innan du deltar.

Om du behöver mera info innan du bestämmer dig erbjuder jag 15min inledande samtal för att du ska få mera information. Du har helt och hållet eget ansvar för att du är redo för programmet som kräver disciplin, planering, nya rutiner och en hel del nytänk.

Är DU redo kommer jag att guida dig in i en helt ny vardag präglad av egenvård, återhämtning och välmående. Jag ser fram emot att jobba med dig <3.

Maila mig på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.