Workshops

Workshops & föreläsningar

Vi erbjuder skräddarsydda workshops och föreläsningar med följande teman:

  • Självkännedom (nyckeln till framgång och ett lyckligt liv)
  • Personlig utveckling med verktyg från yoga, NLP och mental träning
  • Återhämtning
  • Livsstil och välmående
  • Yogans verktyg

Riktgivande priser för deltagarantal upp till 30 pers. (utan moms)

Workshop:
2-3 h fr. 500€
4-6 h fr. 600€

Föreläsning:
1-2 h fr. 500€

Skolor och ungdomsgrupper

Vi ordnar workshops för åk 5-9, idrottslag och andra ungdomsgrupper med fokus på självförtroende och självkänsla. Vi vill se barn och ungdomar växa upp till modiga individer som vågar glittra och göra sitt allra bästa. Vi arbetar med rädslor, oro och negativ självbild genom att använda verktyg från yogan, NLP och mental träning.

Begär offert.


Kundrecensioner:

“Ia Snabb har föreläst på flera av Svenska hörselförbundets kurser. Ia har föreläst om balans i livet, hur man mår bra i vardagen, sömnens betydelse och gett verktyg åt deltagarna för att kunna slappna av. Ia föreläser på ett behagligt positivt sätt och får alla deltagare att delta. I utvärderingarna efter kurserna har hon fått högsta betyg av deltagarna. Som arrangör av olika hörselkurser känns det tryggt att anlita Ia som föreläsare. Hennes föreläsningar passar åt alla och var och en får något att ta med sig hem.”

Siw, Evenemangskoordinator


Ia har en stor förståelse för dagens ungdomar, deras vardag, stress och behov av avslappning. Hon ger eleverna enkla medel hur de kan slappna av och förklarar enkelt, klart och tydligt hur de kan hjälpa sig själv att hantera sin vardag, stress och oro.

Högstadielärareworkshopsworkshops