Kurser

ROCK ’n’ FLOW

När? 10.09-15.10.2020 kl.15-16 & 05.10-10.12.2020 kl.15-16
Var? Livsstilskällan, Trollbergsvägen 12


ROCK ’n’ FLOW är för dig som är senior eller annars bara vill träna i ett lugnare tempo och vill testa på nya former av rörelse och uttryck. Under dessa veckor utvecklar vi gemenskap, höjer självförtroendet och gynnar både sinnet och fysiken!

ROCK ’n’ FLOW dras i två omgångar av 6 pass (3 gånger var) under hösten på torsdagar kl. 15-16 - du kan välja den ena omgången, eller den andra - eller varför inte båda!
 
Omgång 1: 10.9 - 15.10.2020
Boka din plats här: http://wix.to/r0BsBsg

Omgång 2: 5.11 - 10.12.2020
Boka din plats här: http://wix.to/00BrBsg

Pris: 75 € / omgång (6 pass)

Boka din plats i Wix-appen via länken ovanför eller genom att kontakta Charlotta på 0400 150 265!

OBS! Ifall du har skador t.ex. i höft eller ländrygg bör du meddela kursledaren vid anmälning och ha grönt ljus av läkare eller fysioterapeut för att delta.
 
ROCK delen med Charlotta Barman består av POUND - en trumbaserad helkroppsträning i vilken vi vill förändra sinnet före kroppen. Med rytmer och alternativa rörelser hjälper vi dig nå nya höjder av självkänsla, glädje och samhörighet. Samtidigt utvecklar vi vår kondition och styrka.

POUND är skapat för ALLA - så att du kan oberoende ålder, nivå eller fysik njuta av detta pass var VI blir musiken, vårt eget band och vår egen rockstjärna!
 
FLOW delen med Moa Lindberg består av SOMA SLOW där du får njuta av de stärkande flödena i denna helt unika träningsform. SOMA SLOW är mjuk, skön och skonsam träning som varken belastar handleder eller axlar då vi gör alla rörelser stående. Perfekt som rörlighetsträning, styrketräning och balansträning för dig som vill mjuka upp hela din kropp på ett kul sätt.

SOMA SLOW har sitt ursprung i yogan och även en del i kraftfull kampsport men de utförs mindre strikt och träningen känns därför avslappnad och rolig. Andningen är central och drivkraften i alla rörelser. Också här bygger vi mental styrka. Vi avslutar med sköna avslappningsövningar.