Kurser

MediYoga Intro

Tisdag 8.8.2017
Kl. 19.00-21.00

Blev inte semstern så avkopplande som du väntat dig? Ingen fara! Kom istället med och mediyoga. Många upplever att en gång yoga i veckan hjälper dem att hantera vardagsstressen resten av veckan. För bästa möjliga start bör du känna till grunderna innan du deltar i de allmänna grupperna. Mediyoga introt ger dig den viktigaste infon för att kunna träna vidare, antingen i grupp eller hemma till CD.


MediYogan eller medicinsk yogan är en lugn och djupt avslappnande form av yoga. Passen är planerade så att alla kan delta utifrån sina egna förutsättningar. Oberoende om du är kort eller lång, liten eller stor, vig eller ovig, ung eller äldre så kan du delta. Övningarna kan man göra sittandes på golvet eller på en stol.

MediYogan är terapeutisk och har framgångsrikt använts t.ex. vid vård av migrän och andra värktillstånd, stress, högt blodtryck, sömnproblem, astma, ryggproblem, parkinson och stroke.

Anmälningar till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller till 040-587 5151 OBS! Vi är på semester mellan 6.7-6.8.2017 och svarar/ringer upp då vid passligt tillfälle.

Pris 25€
Plats: Livsstilskällan vid Ekenäs torg, ingång från Museigatan 2. På bakgården ser du en dörr med Livsstilskällan skylt. Gå in där och fortsätt rakt ner i källaren.