Kurser

Kärleksfulla val - en veckoslutskurs för ditt parförhållande

Vill du skapa möjligheter för mer förståelse och tillit i vardagen med din partner? Vill du upptäcka mer om dig själv och det du önskar och behöver - utforska det i dig som stöder den kärleksrelation du längtar efter, och tona ner det som står i din väg? Vill du lära dig att kommunicera öppet och ärligt med din partner, och med stöd av varandra kunna möta förändringar och hantera utmaningar? Den här veckoslutskursen ger dig verktyg och metoder som stöder trygga och glädjefyllda parförhållanden. Den öppnar upp för självinsikt och därmed för ett närmare förhållande till både dig själv och din partner.

Anmäl dig på adressen Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. senast den 18.10.2019.

7 veckor temayoga för förändring

Tisdagar kl. 16.45-18.15
Start 13.8. Se mera datum och teman nedan. Du anmäler dig till en eller flera temaomgångar. 
Pris: 80€/omgång (förutom energi som är kortare)

För dina första steg mot en förändring är Livsstilskällan den perfekta platsen att börja. Du är aldrig för sliten och trött för att delta.

GreenCare-retreat på Gullö Gård

När? 24.8.2019, kl. 10.00 - 17.00
Var? Gullö gård, Gullövägen 300, 10600 Ekenäs

Få saker läker och laddar kropp, sinne och själ så mycket som naturen. Därför vill vi erbjuda en magiskt återhämtande dag i naturskön herrgårdsmiljö med utomhusvistelse, matlagning, yoga, inspiration och vila.

Intensiva barn, 6-9åringar

En kortkurs för föräldrar med barn i ålder 6-9år (en förälder + barn)
När? 8.8 och 15.8.2019, kl 17-18.30
Var? Livsstilskällan
Pris? 38€/barn+ en vuxen

Att vara liten, full av tankar och intensiv kan vara tungt för både barnet och den vuxna. Intensiva barn tystas ofta ner och avvisas som besvärliga. De upplever att de inte duger som de är och de förblir omedvetna om alla de fantastiska egenskaper de bär på. Att vara intensiv med mycket tankar kan vara slitsamt och vi behöver alla någon gång pausa. I en värld, överfull av stimuli och intryck, behöver vi lära dem hur. Genom att ge redskap att balansera upp det intensiva, kan barnen få växa och känna att det är ok som det är.