Workshops

I alla workshops ingår yoga och/eller andra praktiska övningar som passar temat..

Vid första träffen ingår alltid en introduktion om  stressens fysiologi och varför vi blir sjuka av för lite återhämtning.

1. Stresshantering
Ett aktivt liv
- i balans inspirerar dina anställda att inte vara rädda för stressen utan se värdet i att ta hand om sig själv. Det ingår fakta om motionens, kostens, sömnens, andningens och tankarnas betydelse för en frisk vardag. Fokus är på betydelsen av återhämtning, istället för att upphöra sitt aktiva liv. (Mycket omfattande stoff som med fördel delas in på flera gånger ex. 2-3 x 2h-3h)

Kost - Fokus är på hur stressen påverkar vår matsmältning, tarm och mage. Hur ska vi äta och vad kan vi själva göra för att förebygga det här. Vilka kosttillskott kan vara bra vid stress och andra användbara tips för att få näringsupptag och stresshormoner i balans. (2h)

Sömn- En bra sömn är en viktig del av vår återhämtning. Här lär vi oss olika kvällsrutiner som kan öka sömnkvaliteten. Det ingår tips om kosttillskott som kan hjälpa för bättre sömn. Gruppen får med sig ett yogaprogram för bättre sömn. (2h)

Tankar och fokus- Vad vi tänker är avgörande för hur vi mår. På den här workshopen tränar vi olika sätt att hitta fokus och lugna hjärnan. (2-3h)

2. Energi
Ingår en hel del tips för hur du kan öka din energi i vardagen, samt ett mediyoga pass för mera energi (2-3h)

3. Migrän och huvudvärk
Ingår livsstilstips om hur man med kost och träning kan lindra huvudvärk. Vi tränar ett kort mediyoga pass som passar utmärkt för kontorsarbetare med stela, onda ryggar. (2-3h)

Prisexempel utan moms, för 20 personer i Livsstilskällans utrymmen:
1,5h 200€
2h 300€
3h 400€
4h 500€

4. Mediyoga utan föreläsning
Välj ett pass för mindre huvudvärk, mjukare rygg, mindre stress, mera energi eller bättre sömn.
(1,5h = 140€ utan moms)

Be om offert och ge önskemål om innehåll så får du din egen workshop som passar dina anställdas behov.

Läs gärna om FIRSTBEAT mätningen som ger en perfekt och informativ grund att inleda olika workshops med.

workshops