Samarbetspartners

Audelina Ahumada

Min uppgift är att vägleda dig till en tillvaro som är i samklang med hela den du är och det du djupast värdesätter. Jag arbetar med dig som vill utveckla din parrelation, och med dig som önskar finna vägen hem till dig själv. Jag ger dig redskap som hjälper dig att avslöja snedvridna trosföreställningar om dig själv, ditt värde och dina möjligheter, och stöder dig att skapa nya handlingsmodeller som tjänar dig och din längtan. Den röda tråden i vårt arbete tillsammans är att locka fram och stärka de sidor av dig själv som alltid står bakom dig, stöder dig och vet vad som är bäst för dig. Så att du kan förhandla dina gränser och hörsamma dina behov. Så att du kan vila i övertygelsen om att du räcker till precis som du är. Så att du kan ge plats för den inre stabilitet och själsstyrka med vilken du kan förverkliga det liv och de relationer som du längtar efter.

Jag tar emot dig i Ekenäs eller online. Mitt sätt att arbeta kännetecknas av en djup förståelse för anknytningsteori och känslocentrerade metoder, och jag integrerar denna kunskap med ett neurobiologiskt perspektiv på hur vi känner, tänker, handlar och kommunicerar. Jag har erfarenhet av att stöda dig som genomlever kris, bär på följderna av trauma eller behöver varsam vägledning i en djupgående förändringsprocess. Jag är utbildad socionom med en magister i folkrätt och människorättsforskning i bagaget, och arbetar dessutom ur min egen erfarenhet av tillfrisknande från utmattning och ohälsa. Du är välkommen att läsa mer om mina tjänster, mina utbildningar och hur jag arbetar på min hemsida.

Coaching 65€ / h
Förfrågningar: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

audelina

Corinne Grönholm

Jag brinner för att hjälpa dig hitta en vardag du trivs i. En vardag där du känner glädje och har energi. Jag är utbildad livsstils- och kostrådgivare och har jobbat med välmående och hälsa i flera år. I dagsläget håller jag föreläsningar och workshops för både mindre och större grupper samt individuell rådgivning inom både träning, hälsa, livsstil och kostrådgivning. Jag är tidigare elitidrottare och valde att avsluta min elitkarriär 2016 för att istället satsa på företagandet.
 
Jag finns för dig som vill ha hjälp med att lösa eventuella problem i din vardag och din nuvarande livsstil. För dig som vill hitta mer energi i din vardag, sova bättre samt få verktyg för att minimera mängden stress och oro i vardagen. Jag finns även för dig som vill utveckla och stärka dig själv. När vi jobbar tillsammans kommer jag alltid ha helheten i fokus. Det innebär att vi under en session går igenom alla de stora byggstenarna i livet bland annat sömn, kost, rörelse och daglig sysselsättning. Jag vill att vi hittar långsiktiga lösningar som fungerar i just din vardag.
 
I mig har du en person som lyssnar helhjärtat och som av mina kunder beskrivs som positiv, ödmjuk, jordnära och kunnig inom mitt område. Jag brinner för att hjälpa mina kunder och ser fram emot att hjälpa just dig att hitta en vardag du trivs och mår bra i. Om du vill läsa mer om livsstilsrådgivning kan du göra det på mitt företag Apricitys hemsida. Jag tar för tillfället emot klienter endast online på grund av den pågående pandemin.

Livsstils- och kostrådgivning med individuell plan 85€ / h 
Förfrågningar: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

tanja

Tanja Holmström

I September 2020 slutförde jag mina NLP studier och blev Certifierad NLP Master. Dessa två år gav mig kraftfulla verktyg och tekniker att använda för att förbättra och förändra mig själv – och andra. Själv har jag både förändrats och förbättrats och ser nu med helt andra ögon på det mesta i livet.
 
Nu vill jag finnas där för dig, ung som gammal, kvinna som man, som letar efter en förändring i livet. Kanske har du redan ett specifikt mål du vill uppnå eller så vet du att du vill något men du kan inte sätta fingret på  just vad det är.  Du kanske känner att relationerna knagglar eller vill du kanske bli bättre på att kommunicera både med dig själv och andra. Behöver du stärka din självkänsla eller få en boost för självförtroendet. Kanske har du något trauma, ångest eller någon fobi som sätter käppar i hjulen för dig att leva fullt ut. Eller vill du helt enkelt satsa på din personliga utveckling rent allmänt. Tillsammans hittar vi lösningar och alternativa vägar att gå. Med ett lugnt och tryggt förhållningssätt lyssnar, ser och stöttar jag dig, oavsett vad det handlar om.

Coaching 65€ / h
Förfrågningar: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
tanja

Tove Sjöberg

Jag slutförde min 2 åriga NLP utbildning i September 2020. NLP vägen har gått genom NLP Practioner till NLP Master. En lärorik resa som gett mig själv stor insikt i olika saker. Nu vill jag dela med mig och hjälpa just dig att hitta din egen väg i livet.

Alla utmaningar och funderingar är välkomna, stora som små. Ibland behöver man bara någon att bolla tankar med, ibland behöver man hjälp att sätt upp mål, ibland behöver man bli fri från något trauma eller fobi för att kunna leva livet fullt ut. Vad det än är så löser vi det tillsammans. Med ett jordnära och engagerat sätt önskar jag hjälpa just dig. Jag jobbar gärna med barn och ungdomar, men jag finns till även för er andra. Jag utför coaching även på finska.

Coaching 65€ / h 
Förfrågningar: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

tove

Bodil Strandström

Jag erbjuder lösningsinriktad terapi. Lösningsinriktad terapi innebär att vi utgår från att du är experten i ditt eget liv. Min uppgift kan beskrivas som vägvisare. Jag hoppas att du som min klient trivs, känner dig trygg och säker i mitt sällskap. På min mottagning kan man både skratta och gråta, det kommer du fort att märka. Du kommer att inse att du bär på alla lösningar själv, mitt jobb är att hjälpa dig fundera på vad du själv vill och vad du helt konkret kan göra för att nå dina målsättningar. Vi jobbar mycket med tankemönster, övar på att se saker från olika synvinklar och omdefiniera.

Jag jobbar gärna med trauma av olika slag. Många bär traumatiska erfarenheter med sig från tidigare i livet, utan att egentligen veta vad det innebär för upplevelsen av välmående och hur man är i relation till andra människor. Trauma kan innebära en otrygg uppväxt, erfarenheter av våld, olyckor osv. Trauma kan hålla en fången i det förflutna, så att man inte kan leva sitt liv i nuet som den människa man egentligen är. Ibland behövs det inte så hemskt mycket för att en människa ska kunna lämna traumat i det förflutna där det hör hemma, för att bli sitt äkta, riktiga jag i nuet.

Jag är sjukskötare i grunden, jobbar för tillfället som psykiatrisk sjukskötare. Jag har studerat lösningsinriktad psykoterapi. Ger dock inte FPA stödd rehabiliterande psykoterapi. Du kan komma till min mottagning utan väntetid eller utredning hos psykiater.

Terapi 65€ / h
Förfrågningar: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.