Kurser

Soma move och yoga/soma mind

När?
Måndag kl. 17.15-18.30 från 10.8
Torsdag kl. 17.45-19.00 från 3.9

Var? Livsstilskällan, Trollbergsvägen 12.
Pris? 12€/gång eller 70€/7ggrs kort
Anmäl dig per gång till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. (ännu hela augusti, nya anmälningssidor är under uppbyggnad)


SOMA MOVE är en unik helkroppsträning utan redskap, barfota på yogamatta.

Under ca 35 minuter flödar vi med hjälp av djupa andetag och helhetstänk genom 3-5 mönster av rörelser som vi upprepar i flera repetitioner tills svetten lackar. Träningen ökar vår rörlighet, styrka, balans och närvaro.

Med suggestiv och kraftfull musik (utan takt att följa) och en individuell anpassning, är SOMA MOVE en för många positiv och ny träningsupplevelse. De som deltar uttrycker att de, ”får allt i denna träning” ,”känner sig naturliga och smidiga redan efter några gånger”, ”får mindre ont” och ” upplever SOMA MOVE som något unikt och olikt allt annat”.

Sagt av en av mina deltagare som tränade första gången soma move:

"Stora, sköna rörelser med hög energinivå till bra musik. Vi fick klara och tydliga instruktioner och stämningen var fin. Jag vågade kasta in mig i rörelserna utan att vara rädd för att göra fel eller inte hinna med. Passet var svettigt och träningsvärken smög sig på efteråt. Det bästa jag gjort på längre!"

Som instruktör är vi utbildade, examinerade och licensierade och får regelbundet nya uppdaterade program att följa.

Konceptet är svenskt och utformat av en sjukgymnasten, fascia- och
mobilty experten Linus Johansson och den holistiska tränaren,
yogaläraren och dansaren Cecilia Gustafsson.

Vi avslutar träningen med 35min mjuk yoga elelr soma mind, för att öppna stela höfter, mjuka upp nacke och axlar efter passet. Ta med ordentligt med kläder för yogan så du håller dig varm.

Välkommen med på en ny härlig träningsupplevelse!

Ledare Ia Snabb (måndag) och Moa Lindberg (torsdag


)IMG 20200323 191142 01

 (torsdag)Du anmäler dig per gång. Tillsvidare till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., ännu hela augusti (nya anmälningssidor är under arbete)