Kurser

Glädjedans - hitta dina spontana och befriande rörelser

När? 7.12.2018
Var? Livsstilskällan, Bryggerigatan 13, Hultmanskällaren
Ledare? Petra Turja, Fysioterapeut och dansinstruktör


Längtar du efter att släppa loss på dansgolvet utan att bry dig om hur det ser ut? Njuta av musiken som lockar dig i rörelse, som får dig att svettas och att glömma tid och rum för en stund? Den här glädjedansen är till för alla och dess hälsoeffekter påverkar både kropp och själ. 


Under danspasset inspireras du till att stanna upp här och nu, höra vad din kropp längtar efter och låta den leda dig i dansen. Inga steg lärs ut och det finns inget rätt eller fel. Du kan glömma presterandet, det här är din dans. Vi börjar med att landa i kroppens olika delar, vi väcker slumrande energi och skakar av oss spänningar som satt sig i kroppen. Musik från olika tidsåldrar och världsdelar bjuder till att leka och skratta. Du kan dansa hejvilt, liggande på golvet eller allt där emellan. Det finns inga måsten – bara frihet att välja själv. Passet avslutas med en avslappning. 

Du är välkommen som du är ♥
Pris 10€ 
Anmäl dig genom att mejla Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Enbart Fb-anmälan räknas inte.

Petra Turja
Fysioterapeut, Frigörande dans inspiratör