Kurser

En inspirerande föreläsning med Louise Hafdell

När? 7.2.2019 kl. 18-20
Var? Sigurd Snåresalen, Ekenäs, Raseborg
Pris? 43€ (inkl. moms 24%))

Louise Hafdell, också känd som “äntligensockerfri” är en underhållande och inspirerande föreläsare som placerar sig i Sverige bland 100 populäraste föreläsare och nästan 19 000 följer henne på instagram. Nu gör hon finlandspremiär i Ekenäs. Louise berättar om sin nästan 30-åriga kamp med vikt, mat och socker. Hur hon lyckades bli av med sitt sockermissbruk och gå ner 55kg (från maxvikt) genom att ändra på det sätt hon tänkte. När hon inte längre dämpar sin stora sorg med socker och lever i kontakt med sina känslor fortsätter hon sin resa. Idag har hon en förändrad syn på mycket bl.a. rörelse, relationer och arbete.

Efter 20 år med välbetalda chefsjobb livnär hon sig idag på att föreläsa och inspirera andra att göra livsstilsförändringar och må bra samt UNNA DIG-podden. Nyligen har hon också gett ut en kokbok “En jul utan socker och gluten”. Den kan du köpa här https://www.louisehafdell.se/butik. I hennes shop hittar du också andra produkter som inspirerar till sunda val i vardagen.

Föreläsningen bjuder på mycket känslor, från skratt till sorg, yta och djup.Louise är en varm och underhållande kvinna som berör. Missa inte den här chansen!

Läs mera om Louise här https://www.louisehafdell.se/
På instagram följer du henne på kontot @louisehafdell_unnadig

Här kan du köpa din biljett https://holvi.com/shop/5fYrJ5/product/9808f30ded557f5b6345fca390ece3c5/

Arrangören förbehåller sig rätten att ändra eller annullera evenemanget ifall besökarantalet är för lågt. Vid annullering returneras avgiften. 

Louise omslag