Kurser

7 veckor temayoga för förändring

Tisdagar kl. 16.45-18.15
Start 13.8. Se mera datum och teman nedan. Du anmäler dig till en eller flera temaomgångar. 
Pris: 80€/omgång (förutom energi som är kortare)

För dina första steg mot en förändring är Livsstilskällan den perfekta platsen att börja. Du är aldrig för sliten och trött för att delta.


För att kunna erbjuda mera specifik hjälp omvandlas ett av mediyogapassen till temayoga. På schemat är olika typiska symptom, som ofta lindras med en livsstilsförändring. Du har alltså möjlighet att under 7 veckor träna och få inspiration till en förändring och förbättring. Priset kommer att vara detsamma som den vanliga mediyogan och mediyogaträningen är i fokus. Skillnaden är att passet är temabaserat och det ingår andra övningar och/eller tips relaterade till temat. Den som har bestämt sig för en förändring tränar och övar också mellan träffarna. Du får tips på vad du ska träna. Vid regelbunden träning i 7 veckor hinner mycket ändra.

Höstens teman är följande:

Omgång 1 från 13.8. Tema: Rygg och nacke. Vi fokuserar på att stärka magmuskler och gör enkla coreövningar ca 20min. Inget svettigt pulspass utan riktade, fokuserade övningar för att hitta de inre musklerna. Vi gör 1h mediyoga för återhämtning, rygg och nacke.

Omgång 2 från 01.10. Tema: Bli vän med din stress. Vi gör fysiska påfrestningsövningar för att träna våra stora muskler och att bevara lugnet även vid utmaningar, ca 10min. Vi tränar mindfulness, mycket återhämtning och ett pass mediyoga som lindrar den ohälsosamma stressen. Små tips, tanketräning och fysiska övningar ingår längs med kursen. Du har 7veckor tid att träna regelbundet med gruppens stöd och se skillnad.

Omgång 3 från 19.11. Tema: Energi. Endast 5ggr. Vi tränar ett mera intensivt mediyogapass för mera energi. Det är inte fysiskt mera krävande men en del övningar görs i snabbare tempo. Passar inte om du är utbränd.

Till våren planeras bl.a. tema sömn, huvudvärk och migrän men utarbetas enligt efterfrågan.

Kom med och gör en förändring på endast 7 veckor. För att det är dags att prioritera hälsan. För att du är värd det!

Investering: Endast 80€ för 7 träningar

Kursledare: Ia
Anmälning till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

I dessa grupper är maxantal 15pers. Anmälningen har redan börjat och listorna är halvfulla.

För en trygg träning och bästa resultat bör du vara bekant med mediyoga sedan tidigare.

Om du inte provat tidigare rekommenderar jag att du deltar i mediyoga introt som är den 7.8 kl. 18. Mera info på http://www.livsstilskallan.fi/kurser/mediyoga-intro-10